Les Coumayres Gite

LES COUMAYRES GÎTE

Les Coumayres Gîte owner in France wanted to enhance the accommodation by creating a viewing tower and a bespoke play space. Using Chestnut felled from his land, we built these play spaces with an awareness of the climate and environment. Hot sun, heavy rains and steep terracing added challenges to the design but also advantages in play value.

  • Stunning views across the surrounding mountains make this viewing tower a prominent vantage point, as it sits high on the terraced slopes of the Gites.
  • Play spaces for children should encompass all the elements that will capture their imagination. Climbing logs, a nest swing, slide and trampoline provide more traditional play units. Boulder scrambles and wildflower meadows create a natural environment that adds intrigue and adventure.